CC Strategies, "Corporate Creative Strategies", is een onafhankelijk Belgisch communicatieadviesbureau dat gespecialiseerd is in corporate public relations en Public Affairs.

lees meer over ons

Sven Usé

Sven werkt al meer dan 15 jaar in public relations en communicatie. Zowel bij Belgische als internationale communicatieadviesbureaus werkte hij aan nationale PR campagnes als voor de coördinatie van internationale campagnes die uitgerold werden over verschillende landen.
Hij heeft veel ervaring in het formuleren van communicatieplannen en -strategie, alsook in de uitvoer hiervan: media relations (persconferenties, seminars, press analyses,…) en business-to-business communicatie voor diverse grote bedrijven en organisaties. Ook de organisatie en de coördinatie van evenementen en uitvoering van interne communicatie staan op zijn palmares.

Sven is afgestudeerd aan de faculteit Communicatiewetenschappen van de Katholieke Universiteit Leuven en bezit een Postgraduaat Sport, Economie en Communicatie van de Vrije Universiteit Brussel. Hij spreekt vloeiend Frans, Nederlands en Engels en heeft noties van Spaans en Duits.